Nu er der igen læger i Tingbjerg

I tre år har der ikke været en lægeklinik i Tingbjerg, men det er der igen nu, hvor Amneh Hawwa og Ruth Ertmann er flyttet ind. fsb lægger lokaler til den nye klinik.

Sisse Marie Welling bød velkommen til de to nye læger, der har klinik i fsb's lokaler i Tingbjerg.

Foto  Mikael Bruun Andersen

I maj 2015 lukkede lægeklinikken i Tingbjerg, og siden da har de ca. 6.000 beboere været henvist til at gå til lægen andre steder i byer. Nu kan beboerne igen komme til lægen i nærområdet, efter at Amneh Hawwa og Ruth Ertmann har åbnet en klinik, som netop er blevet indviet.

fsb har skabt plads
Klinikken ligger i samme bygning som ejendomskontoret, og det er meget bevidst, at den skulle ligge netop der.

- I fsb er vi glade for, at der nu igen er læger i Tingbjerg. Det skal være let at gå til lægen, uanset hvor i byen man bor, og derfor har vi også gjort en stor indsats for at gøre plads til lægeklinikken. Det er en stor fordel, at lægerne holder til i et hus, beboerne kender godt, og hvor de er vant til at komme, siger fsb’s formand Steen Søndergaard Thomsen.

Borgmesteren bød velkommen
Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling bød de to nye læger velkommen ved indvielsen, og lægerne fortalte, at de glæder sig til for alvor at komme i gang med arbejdet med Tingbjergs beboere. Amneh Hawwa kvitterede også med en stor tak til fsb’s personale, som har været meget behjælpelige under arbejdet med at indrette klinikken.

16. maj 2018 | Af Mikael Bruun Andersen, man@fsb.dk