Boligselskabet fsb vil samle et team af eksperter til renoverings- og byggeopgaver

Et strategisk partnerskab med et fast team af ingeniør, arkitekt og entreprenør, der arbejder sammen over en årrække – det bliver fremtiden hos boligselskabet fsb. I midten af august sætter fsb nemlig et strategisk partnerskab for renoveringer og helhedsplaner i udbud. Udbuddet indeholder også mulighed for nybyggeri.

Det sker for at sikre en endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces, optimale budgetter og holdbare tidsplaner, som kan være udfordret på grund af skiftende samarbejdspartnere. Når man samler et team, der skal arbejde tæt sammen fra start til slut, kan man bedre undgå de misforståelser, der kan opstå, når man går fra den ene fase til den anden fx i en større renoveringssag.

-Normalt er det sådan, at entreprenøren først kommer på banen, når de rådgivende ingeniører og arkitekter er færdige med forarbejdet. Nu skal entreprenøren være inde over fra starten og kan endda bidrage med faglig viden fx om tekniske løsninger eller særlige materialer allerede her. Entreprenøren kender derfor grundlaget for opgaven. Når forventningerne afstemmes fra begyndelsen, er det svært at blive uenige om budgetter, tidsplaner og kvalitet, siger fsb’s administrerende direktør Bjarne Larsson.

Viden om fsb er afgørende
En anden fordel ved et strategisk partnerskab er den viden om organisationen fsb, som et fast team af samarbejdspartnere vil få – en viden de kan bygge videre på fra projekt til projekt.

-Netop kendskabet til fsb ligger os på sinde. Når vores kommende samarbejdspartnere får et grundigt kendskab til fsb’s organisering, vores kvalitetskrav og vores beboerfokus, ja så forventer vi - udover et godt resultat - at det vil smitte af på den kommunikation med beboerne, der er helt nødvendig under en renoveringsproces. Det gælder både før og under en renovering, udtaler fsb’s formand Steen Søndergaard.  

Udbuddet vil være på op til 3 milliarder kr. og gælde i 4 år, dog med mulighed for forlængelse i 2 år.

Det faste team får base hos fsb på Rådhuspladsen i København.

fsb holder informationsmøde om det strategiske partnerskab den 20. august 2018.

Flere informationer
Flere informationer kan fås hos bygge- og udviklingschef Lone Zeeberg Nielsen på 33 76 83 83/23 69 37 97, lonni@fsb.dk

 

Gør det selv

Få hjælp til praktiske problemer i din bolig

Gå til: Gør det selv