MobilePay til afdelingsbestyrelsen

Alle afdelingsbestyrelser kan få MobilePay, hvis de har en konto med et hævekort. Det kræver bare en mobiltelefon. Ellers er det gratis.   


Hvad er MobilePay?
MobilePay er en let måde at overføre og modtage penge på mobiltelefonen. MobilePay er en app fra Danske Bank, der kan bruges af alle. Ejendomskontoret har – eller får i løbet af 2017 - en businessudgave af MobilePay, mens afdelingsbestyrelsen kan få MobilePay Privat.


Hvad er fordelen ved MobilePay?
Med MobilePay slipper afdelingsbestyrelsen for at have kontanter liggende. Rigtig mange mennesker har i dag MobilePay, og derfor er det en nem måde at modtage og udbetale penge. Det kan f.eks. være indbetalinger fra beboerne til sommerfesten, eller et bestyrelsesmedlem der har lagt ud af egen lomme og skal have pengene refunderet.


Hvad hvis vi ikke har en konto med hævekort?
Har afdelingen ikke en konto, hjælper fsb's administration gerne.
Læs mere


Hvordan får du MobilePay?
Det kræver ikke involvering af fsb at få MobilePay (Privat). Men det kræver, at afdelingen enten køber en mobiltelefon med et simkort til formålet, eller bruger en privat mobiltelefon, hvor der ikke er MobilePay på i forvejen.

For at hente MobilePay går du på din mobiltelefon ind på den side (link nedenfor), der passer til det mærke telefon du har.

Når du har installeret den, skal du blot følge dens anvisninger for at blive i stand til at betale med din mobil. Hav hævekortet parat.

Hent Mobilepay til din Android mobil

Hent Mobilepay til din iPhone mobil

Hent Mobilepay til din Windows mobil

Hjælp til MobilePay


Spørgsmål?
Har du spørgsmål angående MobilePay, kan du kontakte Luise Hauge, luh@fsb.dk