Husk repræsentantskabsmødet den 30. maj

Repræsentantskabet mødes onsdag den 30. maj kl. 17.00. På mødet kan du blandt andet høre årsberetningen for 2017 og vælge medlemmer til organisationsbestyrelsen og aktivitetsudvalget.

Fra repræsentantskabsmødet 2017.

Er du medlem af fsb’s repræsentantskab, har du fået en indkaldelse til årets repræsentantskabsmøde den 30. maj. På mødet kan du blandt andet være med til at vælge fem medlemmer til organisationsbestyrelsen, som er fsb’s daglige, politiske ledelse. På mødet skal der også vælges to medlemmer til aktivitetsudvalget. Aktivitetsudvalget planlægger blandt andet kurser og aktiviteter for beboere og beboervalgte.  

Derudover bliver årsberetningen for 2017 fremlagt, og regnskabet for 2017 skal godkendes.

Har du et forslag, du gerne vil have de øvrige medlemmer af repræsentantskabet tager stilling til, kan du stille det. Send dit forslag til direktionssekretær Dorte J. Clausen på djc@fsb.dk. Dorte J. Clausen skal have modtaget dit forslag senest den 15. maj 2018.

Er du medlem af repræsentantskabet, får du - hvis du har tilmeldt dig senest den 15. maj til Dorte J. Clausen - den 22. maj tilsendt endelig dagsorden med alle bilag - herunder forslag til forretningsorden for mødet og regnskab 2017.

 

Mødetid og sted

Repræsentantskabet mødes den 30. maj kl. 17.00 i

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

 

Læs mere om repræsentantskabsmødet

02. maj 2018 | Af kommunikationskonsulent Anne Warrer Poulsen, awp@fsb.dk