Giv fællesskabet et boost

2018. Er nytårsfortsættet at se mere til naboerne, at være sammen om noget sjovt og at give fællesskabet et boost? Så er der god hjælp at hente i en ny fællesskabskalender.

Fællesskabskalenderens forside

Når man kender sine naboer, er det både hyggeligere og tryggere at gå en tur i boligområdet eller gå ned i den fælles gård. Det kan også være nemmere fx at spørge, om man må låne en kop sukker eller en boremaskine af naboen, at løse eventuelle uenigheder eller konflikter eller måske bare tale sammen, når man møder hinanden.

Men hvordan får man i gang med lidt mere fælleskab, der hvor man bor? Det er der mange gode råd om i en ny fællesskabskalender.

Hent og print fællesskabskalenderen her

Fællesskabskalenderen har eksempler på aktiviteter, man som beboer selv kan sætte i gang ud fra de eksisterende fysiske rammer, og uden at det behøver at koste mange penge. Og eksemplerne på fællesspisning, grønnet tiltag, dyrehold og fælles praktisk arbejde, er hentet fra andre boligafdelinger. 

PS. De gode råd kan sagtens bruges hele året og efter 2018.

Kalenderen inklusiv gode råd, tjeklister, viden om økonomi, organisering og godkendelser er lavet af Keinicke & Co. og Konradi – liv i og mellem husene for den Almene Forsøgspulje.

02. januar 2018 | Af Marianne Bjerborg, mab@fsb.dk