25 % sparet på tømrerarbejde

fsb har lavet udbud på mange typer af håndværkerydelser. Seneste skud på stammen er tømrer- og snedkerarbejde, hvilket har betydet en forventet besparelse på 25 %.

fsb optimerer priserne. Udbuddet på tømrer- og snedkerarbejde har givet en forventet besparelse på 25 %.

Hvis du ser en håndværker fra HRH, så giv ham et smil. For han er symbol på, at fsb sparer penge på tømrerarbejde. Alt tømrerarbejde har været i udbud, og HRH var billigst, så når du ser håndværkeren fra HRH, kan du tænke på, at han er ca. 25 % billigere end de tømrere, vi tidligere har brugt.

Mange penge at spare ved udbud
De almene boligorganisationer er blevet pålagt at spare og effektivisere. Nogle af de store udgiftsposter går til håndværkere, fx når en lejlighed skal sættes i stand, inden en ny beboer flytter ind. Derfor er der også mange penge at spare ved at sikre de bedst mulige priser på håndværkerarbejdet.

For at opnå de størst mulige besparelser har fsb tidligere lavet udbud på malerarbejde, glarmesterarbejde, VVS-ydelser og rengøring. Og nu har tømrer- og snedkerarbejdet også været gennem et udbud, hvor der i gennemsnit bliver sparet 25 % i forhold til de priser, vi tidligere har betalt.

Stor volumen giver lavere priser
fsb er en attraktiv virksomhed, fordi vi med vores 13.000 boliger køber ind i meget stor skala. Det giver konkurrence om at levere til os. Hver gang vi gennemfører et udbud, kan vi derfor hente besparelser, samtidig med at vi sikrer, at kvaliteten er ensartet og som minimum på niveau med, hvad vi tidligere har oplevet. Så der vil fortsat komme nye områder, der skal i udbud, så vi opnår den bedst mulige pris hele vejen rundt. Sådan passer vi på huslejen.

HRH vandt udbuddet i det meste af fsb, i Tingbjerg vandt Snedkerfirma Flemming Hübbe.

26. september 2017 | Af kommunikationsmedarbejder Mikael Bruun Andersen, man@fsb.dk