Akut brug for hjælp

Akut brug for hjælp?

Fra kl. 7.00 til kl. 15.00 mandag - torsdag: Ring til ejendomskontoret. Tager ejendomskontoret ikke telefonen, skal du lægge en besked, og en medarbejder vil ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Fra kl. 15.00 til kl. 7.00 mandag - torsdag:
Ring til vagtselskabet. Har din afdeling en aftale med et vagtselskab, finder du nummeret i boksen herover. Står der ikke et telefonnummer, skal du ringe til ejendomskontoret. Er ejendomskontoret lukket, vil en telefonsvarer fortælle dig, hvem du kan kontakte.

Fra kl. 7.00 til kl. 14.00 fredag: Ring til ejendomskontoret. Tager ejendomskontoret ikke telefonen, skal du lægge en besked, og en medarbejder vil ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Fra kl. 14.00 til kl. 7.00 fredag: Ring til vagtselskabet. Har din afdeling en aftale med et vagtselskab, finder du nummeret i boksen herover. Står der ikke et telefonnummer, skal du ringe til ejendomskontoret. Er ejendomskontoret lukket, vil en telefonsvarer fortælle dig, hvem du kan kontakte.

Vagtselskabet vurderer, om situationen er akut, og om de skal rykke ud.

I weekenden skal du ringe til vagtordningen hele døgnet.

Ejendomskontoret kan have ændrede telefon- og træffetider i sommerferien og på helligdage.

Find telefonnumre til din boligafdelings vagtordning

Særligt efter skybrud
Efter en vandskade - fx et skybrud - kontakter ejendomskontoret et skadeservicefirma, som får vandet væk fra kælderen og tørrer bygningerne. Fugtskadede bygningsdele og vådt inventar fjernes. Gulve og vægge gøres rene.

Det er dit ansvar at flytte dine ting og at rydde op i dit kælderrum. Ejendomskontoret anviser, hvor du kan komme af med skadede ejendele og affald. Husk gummistøvler og gummihandsker, når du rydder op. Vand, der er kommet op fra kloakken, er fyldt med bakterier.

Det er din indboforsikring, der skal dække skader på dine ting efter vandskade.


Særligt efter brand
Selvom du gør alt for at undgå brand, er din nabo måske ikke lige så forsigtig med stearinlys, juledekorationer, frituregryder osv. Hvis der opstår en brand hos naboen, kan røg, sod, og vand fra brandslukning trænge ind i din bolig og ødelægge dine ting. Bliver dine ting ødelagt er det din forsikring – eller dig – der skal dække skaderne.

Hvis din bolig bliver ubeboelig efter en brand eller vandskade skal du og din familie genhuses. Genhusning, opmagasinering eller flytning dækkes af din indboforsikring.

 

Gør det selv

Få hjælp til praktiske problemer i din bolig

Gå til: Gør det selv