Særligt hvis du er ældre eller har et handicap

Hvis du, din samlever eller dit barn er stærkt bevægelseshæmmet (sværtgående eller sidder i kørestol), kan du komme på venteliste til en handicapbolig i Tingbjerg. Handicapboligerne er 1-plans rækkehuse, der er indrettet til kørestolebrugere. Køkkenbord mv. kan være sænket.

Hvis du allerede bor i en bolig i fsb, er ældre (alderspensionist) eller har et handicap, og trapperne er blevet en udfordring, kan du komme foran på ventelisten til en anden bolig i den boligafdeling du bor, hvis den nye boligs adgangsforhold er bedre end den, du bor i. Bor du eksempelvis på 2. sal og har svært ved at klare trapperne, fordi du er blevet ældre, eller dit helbred svigter, kan du komme foran på ventelisten til en stuelejlighed eller en opgang med elevator, hvis det er i din boligafdeling. 

Bor du allerede i en stuelejlighed eller i en opgang med elevator, gælder det særlige fortrin ikke.
En ”ældre/handicapvenlig bolig” er en helt almindelig bolig, hvor boligens adgangsforhold er mere egnede.


Sådan skriver du dig op til en bolig for ældre og personer med handicap

  • Hvis du allerede bor hos os eller har gjort det, skriver du dig op på Min Side. Hvis du er helt ny kunde, skriver du dig op på vores opskrivningsformular.
  • Bagefter skal du ringe til fsb kundeservice på 3376 8001, så hjælper vi dig med at få de rigtige boliger på din opskrivning.

 

Kan du få en bolig for personer med handicap?
For at kunne få en af vores boliger for personer med handicap, skal du fremvise lægefagligdokumentation fra en speciallæge for, at der er behov for en handicapbolig eller en ældre/handicapvenlig bolig.

Handicappet skal dokumenteres, når du siger ja til en bolig. Vi skriver til dig, når vi skal bruge dokumentation.