Løsøre - sælg eller forær ejendele

I fsb må du sælge eller give udvalgte af dine ejendele til den nye lejer, når du selv flytter. Det hedder at overdrage løsøre. Det er afdelingsmødet, der beslutter, om løsøret må blive i boligen, eller om det skal flyttes ud, mens boligen synes og istandsættes.

Den der flytter, og den der flytter ind aftaler overdragelsen - det er ikke fsb, der står for det.

1. Flyt løsøre ud, når du flytter

Denne ordning gælder i alle boligafdelinger, indtil afdelingsmødet har besluttet noget andet. Du må sælge eller give ejendele til den nye lejer, men I skal få tingene opmagasineret, mens boligen bliver synet ved fraflytning og indflytning. Hvis du flytter uden at tage dit indbo med, skal du betale for, at det bliver fjernet.

Læs om syn i fsb


2. Lad løsøre stå, når du flytter

Afdelingsmødet kan beslutte, at I må overdrage løsøre og lade det stå i boligen, mens boligen bliver synet. Hvis man må overdrage løsøre, kan du finde informationer om ordningen på din boligafdelings hjemmeside.

Find min boligafdelings hjemmeside

Hvis du synes, man skal kunne overdrage løsøre, der hvor du bor, kan du stille forslag om det på afdelingsmødet. Der er et standardforslag, som du kan vælge at bruge eller tilpasse til din boligafdeling, blot skal du huske at ændre det med rødt. I standardforslaget kan du også læse betingelserne for ordningen.

Du må ikke tilføje noget til listen af løsøre, man må overdrage. Men du må gerne tage ting fra. Har I fx ikke paraboler, giver det jo ikke mening at man må overdrage dem.

Læs mere og find skabelon til forslag om at overdrage løsøre

 

 

 

 

Gør det selv

Få hjælp til praktiske problemer i din bolig

Gå til: Gør det selv