Afdelingsmøde med digital dialog

Et afdelingsmøde kan beslutte, at I skal supplere jeres fremtidige afdelingsmøder med digital dialog. Med digital dialog kan du og resten af beboerne i din boligafdeling frem til afdelingsmødet stille forslag, debattere og stille op til afdelingsbestyrelsen på jeres boligafdelings hjemmeside.

Find din boligafdelings hjemmeside

De digitale værktøjer er udelukkende et supplement til afdelingsmødet. Du og resten af beboerne kan stadig stille forslag og stille op til afdelingsbestyrelsen, som I plejer. Alt materialet til afdelingsmødet bliver også omdelt på papir til alle.

Se tidslinje for afdelingsmødet (åbner i pdf)

Senest 4 uger før afdelingsmødet
Indkaldelse til afdelingsmødet omdeles til alle beboere. 

På din boligafdelings hjemmeside kan du:
• Læse indkaldelse
• Stille op til afdelingsbestyrelsen
• Stille et forslag
• Deltage i debatten af forslag


2 uger før afdelingsmødet
Alle forslag skal være stillet senest 2 uger før afdelingsmødet. Derfor kan du ikke længere stille forslag hverken på hjemmesiden eller på sædvanlig vis. 

Du kan stadig kommentere forslag på hjemmesiden.


1 uge før afdelingsmødet
Materiale til afdelingsmødet med alle forslag omdeles til beboerne. På hjemmesiden kan du se materialet til afdelingsmødet.

Du kan kommentere forslag på hjemmesiden og stille op til afdelingsbestyrelsen, indtil én hverdag før afdelingsmødet. Debatten af forslag fortsætter på afdelingsmødet, hvor du også kan stille op til afdelingsbestyrelsen.


Afdelingsmødet
Afdelingsmødet holdes.


4 uger efter afdelingsmødet
Læs referat på hjemmesiden senest 4 uger efter afdelingsmødet.

 

Stil forslag
Skal afdelingsmøder i din boligafdeling suppleres med digital dialog, skal en beboer eller afdelingsbestyrelsen stille forslag om det. Administrationen har lavet forslagsskabelon, I kan vælge at bruge.

Se forslagsskabelon (åbner i Word)

 

Gør det selv

Få hjælp til praktiske problemer i din bolig

Gå til: Gør det selv