Praktisk information om aktiviteter for beboere og beboervalgtefsb's aktiviteter for beboere og beboervalgt

Se det seneste kursuskatalog - efterår 2018 (pdf)

fsb holder hvert år en række kurser, temamøder og lignende arrangementer for beboere og beboervalgte. Er din boligafdeling medlem af fsb’s kursusfond, skal du ikke betale for at deltage

Læs om kursusfonden og se om din boligafdeling er medlem

Tilmelding og afbud
Du tilmelder dig fsb’s arrangementer ved at udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden eller ved at sende en e-mail til kurser@fsb.dk.

Har du tilmeldt dig et arrangement, forventer vi, at du møder op. Bliver du forhindret, er det vigtigt, at du melder afbud af hensyn til de andre deltagere.

Nyt om kurser
Du kan tilmelde dig fsb’s kursusmail og få e-mails om aktuelle arrangementer i fsb.
Tilmeld dig fsb’s kursusmail

Materialer fra kurser og temamøder
Du kan finde links til materialer fra afholdte kurser og temamøder på materialesiden.
Se materialerne. 

For ikke-medlemmer af kursusfonden
Beboere i boligafdelinger, der ikke er med i kursusfonden, kan godt deltage i fsb’s arrangementer. Det koster 700,- for eftermiddags- og aftenkurser, 1.500 kr. for heldagskursus og 5.000 for weekendkurser med overnatning.

Hvis din afdeling ikke er med i kursusfonden, eller hvis du bor på kollegium, og du ønsker at deltage i et kursus, er du velkommen til at sende en besked til kurser@fsb.dk. 


BL's aktiviteter for beboervalgte

Som beboervalgt i fsb kan du deltage i kurser eller andre aktiviteter arrangeret af BL - Danmarks Almene Boliger, der er interesse- og brancheorganisation for cirka 550 almene boligorganisationer i Danmark.

Se hvilke kurser BL udbyder 

Du skal tilmelde dig BL-kurser hos fsb
Din tilmelding skal ske til fsb via formanden for din afdelingsbestyrelse. Formanden skal give sin accept og sende en e-mail til kurser@fsb.dk med oplysning om kursustitel, kursusnummer, kursusdato, dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Det kan også skrives som et brev med formandens underskrift og sendes med posten til fsb, Rådhuspladsen 59, 1550 København V, att.: Kursusadministration.

Betaling
Deltagelse i BL's kurser finansieres ligeligt af fsb’s kursusfond og din boligafdeling - 50 % til hver.

Læs mere om  fsb’s kursusfond

Arrangementer i BL
BL er opdelt i 11 kredse. fsb hører til kreds 1, som dækker København og Frederiksberg. Det betyder, at du som beboervalgt i fsb kan deltage i arrangementer i BL's 1. kreds.

Se arrangementer i BL’s 1.kreds